de ce suntem diferiti?

Afla motivele pentru care tot mai multe modele aleg sa lucreze la Eleven Studio.

"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta."

Cele mai bune site-uri de videochat

La studioul de videochat Eleven vei lucra intotdeauna cu site-uri de top. Mai mult decat atat, am incheiat parteneriate avantajoase cu fiecare site, beneficiind de pozitionare preferentiala si chiar de comisioane mai mari de la acestia. 

Avem in portofoliu atat site-uri freemium cat si premium, iar alegerea celor potrivite pentru tine o vom face impreuna. 

Conditii de lucru premium

Studioul nostru este situat la Piata Victoriei, langa metrou si dispune de 11 camere de lucru mari, decorate la cel mai inalt standard. De asemenea, tehnologia de lucru este HD+ si chiar 4K acolo unde site-urile ne permit. In cadrul studioul vei avea in permanenta un make-up artist la fiecare tura si garderoba proprie. 

De asemenea, vei beneficia lunar de sedinte foto profesionale, in locatii de vis!

incasari uriase

Modelele noastre fac bani!

Avem o echipa dedicata promovarii tale, ce se va asigura ca ai mereu membri reali si platitori in camera. Noi nu asteptam sa ai noroc ci facem lucrurile sa se intample.

Spune adio turelor plictisitoare, in care nu ai trafic!

Programeaza acum un interviu si incepe sa iti faci planuri de viitor.

beneficii

Cel mai mare comision

Modelele de videochat Eleven vor primi intotdeauna 70% comision, indiferent de incasari. Legal si cu taxele platite de catre noi.

Cursuri de limba engleza

Engleza este cheia succesului in videochat. Daca vrei sa iti imbunatatesti cunostintele, te vom sustine si te vom ajuta cu ore de limba si cursuri specializate.

Operatii estetice

Vrei sa iti schimbi look-ul? Fie ca este vorba de injectarea buzelor, o operatie de implant sau poate chiar o schimbare mai radicala, suntem aici sa te ajutam sa iti indeplinesti visul.

Confidentialitate totala

Facem din protejarea imaginii tale o prioritate absoluta! Ne vom asigura constant ca nu apare niciun continut neautorizat cu tine, pe internet.

Plati intotdeauna la timp

Ne mandrim cu seriozitatea si corectitudinea in ceea ce priveste platile. Vei primi banii intotdeauna la timp, pe cardul tau bancar, la cursul valutar din ziua platii.

Legalitate 100%

Videochatul ilegal nu isi mai are locul in piata din Romania. Lucram cu contract, banii ii primesti in contul tau bancar, si toate taxele iti sunt achitate corect si la timp.