6 Pasi simpli pentru angajare!

Ne contactezi!

Ne poti apela oricand telefonic sau ne poti scrie pe Whatsapp. Mai mult, in partea de jos a paginii exista o iconita de chat cu ajutorul careia poti intra in contact chiar acum cu una dintre colegele noastre. Ce mai astepti?

Programarea interviului.

In prima faza putem programa un interviu online, din confortul casei tale, cu managera noastra. Vei primi raspuns la toate intrebarile pe care le ai, cat si detalii despre oferta de angajare videochat. Ulterior, ne vom vedea la studio pentru detalii.

Semnarea contractului.

Lucram 100% legal, astfel ca, vom semna inca de la inceput un contract de colaborare. Toate platile iti vor fi facute in contul tau bancar din Romania si toate taxele iti vor fi achitate direct de catre studio. Legal si fara batai de cap!

Sedinta foto.

Inainte de a incepe colaborarea, vom organiza o sedinta foto profesionala pentru ca profilele tale de pe site-uri sa fie impecabile, atractive si la nivel de top. Luam in serios standardele din domeniu, astfel ca tu sai ai succes si incasari impresionante!

Crearea conturilor.

Vom alege impreuna site-urile pe care vei lucra, in functie de personalitatea ta, nivelul de limba engleza si disponibilitate. Noi nu iti vom impune un anume site, care sa te faca sa te simti expusa sau inconfortabil, ci vom tine cont intotdeauna de ceea ce iti doresti.

Prima zi de lucru!

La 48 de ore de la interviu, iata-ne in prima zi de lucru. Vei fi intampinata de catre trainer si make-up artist, care se vor ocupa de imaginea ta, outfit, atitudine si zambet. Vei fi rasfatata zilnic cu un look impecabil. Nu ramane decat sa fii tu insati, sa zambesti si sa castigi multi bani!

OFERTA ANGAJARI VIDEOCHAT

70% COMISION

Da, ai citit corect! Cel mai mare comision oferit de vreun studio. Modelele noastre primesc un comision de 70%, indiferent de incasari. Pentru ca noi stim sa iti apreciem munca si vrem sa fii multumita si independenta!

Make-up la fiecare tura

Un make-up artist te va intampina la inceputul fiecarei ture si va avea grija ca imaginea ta sa fie impecabila. Nu iti vom impune un stil de make-up, ci vei alege impreuna cu artistul look-ul din ziua respectiva.

Salariu garantat

Stim ca inceputul este greu si concurenta acerba. Ne dorim sa ai confort financiar si sa te concentrezi pe a te dezvolta, astfel ca, vei beneficia de un salariu garantat de 5.000 de lei net, in primele trei luni!

Training permanent

Echipa noastra de traineri este formata exclusiv din foste modele de videochat de succes. Vei avea astfel parte de cele mai bune sfaturi si abordari, astfel incat sa obtii maximul din orice privat, iar incasarile tale sa creasca exponential.

Tu ce tip de model de videochat vrei sa fi?

Cea mai frecventa intrebare pe care o primi de la modelele aflate la inceput de drum este: “Cati bani pot sa castig?” Iata mai jos trei exemple de castiguri lunare, in functie de implicarea si de atuurile tale. 

$1.000

pe luna

$4.000

minim pe luna

$10.000

minim pe luna

intrebari frecvente

Lucram atat cu site-uri din categoria freemium, cat si cu site-uri premium. Insa nu le amestecam niciodata. Avem parteneriate puternice, cat si deal-uri atent negociate cu fiecare site in parte, astfel incat sa ne asiguram ca vei avea succes, indiferent de alegerea pe care o facem. In plus, suntem pregatiti sa te promovam si sa iti aducem trafic real pe oricare dintre aceste site-uri. 

Pentru a beneficia de procentul de 70% sau de salariul garantat, in cadrul studioului nostru de videochat va trebui sa ai 8 ore online in fiecare tura. Lucram 5 zile pe saptamana, la alegere. 

Nu, nu te poate vedea niciun utilizator din Romania, cat si din nicio alta tare pe care alegi sa o blochezi. Confidentialitatea ta este prioritatea noastra. 

Absolut! Studioul nostru iti ofera posibilitatea de a primi banii in fiecare zi, fie cash sau pe card. 

Avem nevoie de un minim de 24-48 de ore pentru a face sedinta foto, a edita pozele si a crea profilele de lucru. Vrem ca totul sa fie perfect in prima ta zi de lucru.

Programeaza acum un interviu online sau la sediu cu managera noastra si hai sa ne cunoastem! Click aici!